TILBUD

Vandstøvsuger, tørsuger Attix 961-01

8.500,00 kr.

  • Nilfisk Attix 961-01 vandstøvsuger & tørstøvsuger
  • 2 motorer til kraftfuld industriel brug
  • Vaskbart PET nano-fiber filterelement med filtreringsevne på minimum 99,9%
  • Semiautomatisk Push&Clean filterrensesystem
  • 70 liter rustfri stålbeholder som er tipbar og med udhældertud
  • Ideel til vådsugning med pålidelig svømmerafbryder
  • Med  5m slange og sugehoved
  • Med filterpose og 2 stk PET nano filtre

På lager

Varenummer (SKU): ATTIX 961-01 Kategori:

Vandstøvsuger, tørsuger Attix 961-01

Nilfisk Attix 961-01 er en fleksibel og kraftfuld kombineret vandstøvsuger & tørstøvsuger, der med sine to motorer er udviklet til at klare alle de mest krævende industrielle opgaver med opsamling af affald, væsker og fint støv.

Vådsugning

Denne kraftige vådstøvsuger trækker vandet op så let som ingenting også selv på meget ujævne flader hvor sugehovedet ikke har fuld kontakt med underlaget, hvorefter overfladen kun efterlades fugtigt.
Støvsugeren har en stor rustfri beholder på 70 liter så der ikke konstant skal løbes frem og tilbage for at tømme beholderen.

Udstyret med svømmeafbryder slukker ATTIX 961-01 selv når beholderen er fuld, uden at overfylde – så der ikke spildes på en allerede udført rengjort overflade.

Undervogn

Rammen er opbygget med softgrip på styrerøret og utrolig letløbende PU hjul som ikke afmærker på underlaget og den er nem at styre omkring i korridorer mm.
Beholderen tømmes nemt ved at tage sugeslangen af, montere udhældertuden og tippe beholderen som er centreret halvvejs nede på beholder så der opnåes en god vægtbalance uden at den bliver for tung at tippe.

Tørstøvsugning

Som tørstøvsuger er den god til både store og finpartikler med dets PET nano-fiber filter som har en filtreringsevne på 99.9% og som er vaskbart der sørger for at støvsugeren bevarer en konstant høj sugeevne, med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Med Push & Clean semiautomatisk filterrengøring opnås der nemt høj sugeevne igen, ved at ryste filteret under driftsfunktion med Push & Clean knappen.
Attix 961-01 kører med standardstørrelse på Ø38 mm i sugerør hvilket muliggører masser af tilbehør i form af div. mundstykker og børster

klargjort til antistatisk brug

 

Luftstrøm: 2 x 3600 l/min
Kraftudtag max: 2 x 1500 W
Lydniveau: 67 dB
Beholder størrelse: 70 L
Kabellængde: 10 M