Stihl iMOW RMI 632 PC robotplæneklipper

24.875,00 kr.

  • Stihl iMOW RMI 632 PC robotplæneklipper op til 5000 m²
  • Kan køre på hældninger op til 45%
  • Fast kniv på 28 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RMI 632.1 PC Kategori: Tags: , ,

Stihl iMOW RMI 632 PC robotplæneklipper, er en formidabel maskine som er særdeles velegnet til store haver, parker, boligselskaber mm.

GPS på robotplæneklipper

Modellen  er udbygget med simkort hvor den tildeler sine GPS koordinator til dig. For at kunne snakke med robotplæneklipperen anvendes Stihl’s iMOW app hvor robotten kædes sammen med din brugeradgang, så den ikke kan anvendes af andre. APP og simkort er selvfølgelig inkluderet og gratis på maskinens livstid.

Via app’en er der adgang til mange informationer omkring robotten. Her kan du f.eks. indstille klippeskemaet, hente statusmeddelser, afbryde eller starte en græsslåning og se ugentlige statistikker.
Der tilbygges og opdateres naturligvis konstant i Stihl’s server og program så du altid er på forkant med app’en

Hvis maskinen skulle have et utilsigtet stop vil brugeren blive alarmeret på telefonen. Dette gør den via push meddelse med seneste hændelse og på kortet er angivet hvor den sidst er registreret.

Større batteri

Stihl RMI 632 PC robotplæneklipper er bygget med ekstra kraftigt batteri. Den kan derved slå og vedligeholde plæner op til 5.000 m². Robotten har kraftige hjulmotorer som sørger for at den kan kravle på skråninger i op til 45%
Hver motordel har sit eget hovedkort og maskinen er yderst velafbalanceret den klarer sig derved umanerligt godt over ujævnt terræn

Nænsom stødsensor

Udstyret med en robust overdel som beskytter Stihl robotplæneklipperen mod vind og vejr, er den også udstyret med stødsensor via overdelen, ved hjælp af en magnet. Dette hjælper så at robotklipperen kører nænsomt imod forhindringer såsom ,trampoliner, bedkanter krukker mm. uden at den forsøger at skubbe tingene rundt. Når stødsensor aktiveres vælger robotplæneklipperen en ny vej.

Intelligent ladesystem

Hvis batteriet skal oplades, eller hvis det begynder at regne (registreres via den aktiverede regnsensor), kører robotplæneklipperen tilbage til dockingstationen og oplader sit batteri. Med sit intelligente opladningssystem, bedømmer robotplæneklipperen selv, hvilken type opladning der kræves. Mangler den at klippe meget, oplader den hurtigere. Er den færdig med dagens arbejde, så oplader den langsommere og mere økonomisk, hvilket også forlænger batteriets levetid.

Stihl’s iMOW robotplæneklippere har selvfølgelig mange flere finesser

Se også alle vores Stihl robotplæneklippere her, eller find mere information

Max Klippeareal: 5000 m2
Max hældning: 45 %
Klippetid pr. uge (timer): 50 tim.
Arbejdshastighed v/min: 3150 omdr.
Klippebredde: 28 cm
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Lydniveau LWA: 59 dB(A)
Eff. Strømforsyningsadaptor: 185 W
Batterieffekt: 6,8 Ah
Vægt: 14 kg