Cub Cadet XZ2 107 Zero Turn plæneklipper

32.995,00 kr.

Cub Cadet XZ2 107 er en Zero Turn plæneklipper velegnet til mellemstore arealer
Udstyret med rat for nem styring, og højdejusterbart for nem indstigning

En stor Cub Cadet EFI motor driver maskinen med et 42″ – 107 cm klippebord
og dobbelthydrostater for fuld kontrol

Leveres samlet & køreklar hjem til dig, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

Varenummer (SKU): XZ2 107 Kategori:

Cub Cadet XZ2 107 Zero Turn plæneklipper

Denne model er en mindre Zero turn traktor med et 42″ klippebord  og kraftig motor som velegner sig til mellemstore haver hvor der er behov for effektiv og hurtig græsslåning.

Grundet det specielle rat er Cub Cadet XZ2 107 Zero Turn plæneklipper, god til personer som kan have problemer med indstigning på en almindelig zero turn traktor. Herudover velegner rattet sig også specielt godt til klipning på skråninger. Med sit rat behøver du ikke kontrastyre ved f.eks.styrestænger.

Kraftig 2 cylindret motor

Den er opbygget med Cub Cadets egen kraftige 2 cylindret Twin motor på 679 cc som sørger for at der er masser af kræfter når græsset ikke nødvendigvis klippes intervaltmæssigt.

Den nyudviklede Cub Cadet EFI motor er miljøvenlig og forbruger op til 25% mindre brændstof i forhold til traditionelle karburator-motorer. Twin motoren er karburatorfri så maskinen kræver færre olieskift.

Zero turn med rat

Det helt unikke i Cub Cadet XZ2 107 Zero Turn er ratstyringen som drejer ligeså skarpt som kørsel med styrestænger. Rattet kan let vippes op over en fodpedal så indstigning og udstigning er let. Hertil kan rattet indstilles til hver enkelt bruger så arme aflastes ved længere tids kørsel.

Sædet kan indstilles til brugeren er er et tykt komfortsæde med høj ryg som aflaster kroppen ved kørsel over ujævnt terræn og lange klippetider.

Med et mindre klippebord på 107 cm / 42″ og 2 knive efterlades plænen flot afklippet. Klippebordet har 8 højdeindstillinger (fra 38 – 100 mm) som let tilpasses under kørslen. Bordet klipper bedst med sideudkast men kan sagtens Multiclippe (Mulching) ved oftere klipning, med tilhørende endeluk og multiclip knive til.

Dobbelte hydrostater

Den dobbelte hydrostatiske baghjulsgearkasse leverer ubesværet Zero-Turn-kontrol og giver synkront styring – som giver en fantastisk stabilitet og kørsel over stejle og forskellige terræner.

Alle styringsenheder er trukket op i sidekåben og maskinen har endvidere nøglestart med trykkontakt og timetæller.

Inkl. mulchinkit med endeluk og 2 knive

Motor: Cub Cadet OHV EFI
Effekt: 11,4 kW / 22hK
Klippebredde: 107 cm
Klippehøjde: 38 – 100 mm
Indkobling: Elektromagnetisk
Knive: 2 stk
Hjul: 13 x 5″, 18 x 5″
Ekstra: Timetæller, magnetnøgle